Jack Hughes vei kaksintaistelun Kaapo Kakkoa vastaan – suomalainen jäi nielemään pölyä

© Kuva: Getty Images

Suomalaista Kaapo Kakkoa ja yhdysvaltalaista Jack Hughesia tullaan vertaamaan toisiinsa niin kauan, kun he pelaavat NHL:ssä. He kilpailivat aikanaan ykkösvarauksen tittelistä keskenään. New Jersey Devils päätyi valitsemaan Hughesin, kun taas Kakko päätyi paikallisvastustaja New York Rangersiin.

Rangers ja Devils kohtasivat viime yönä ensimmäistä kertaa tällä kaudella. New Jersey oli vahvempi voittaen ottelun jatkoajalla lukemin 4-3.

Rangersin Kakko hävisi myös vertailun Devilsin Hughesia vastaan. Yhdysvaltalaisnuorukainen takoi ottelussa tehot 2+1, kun taas Kakko jäi nollille.

Hughes on saanut ison roolin Devilsin ykkösketjun sentterinä, kun taas Kakko viilettää Rangersin kolmosketjussa. Jääajassa ei kuitenkaan ollut valtavaa eroa. Hughes pelasi 15:22, kun hänen suomalainen kilpakumppaninsa kellotti 14:07.