Huippujuttu: Kaapo Kakko nousemassa timanttien vierelle ykkösketjuun

© Kuva: Getty Images

NY Rangersin suomalaispelaaja Kaapo Kakko on saamassa pian alkavalla NHL:n kaudella komean mahdollisuuden, jos on uskominen arvostettua toimittaja Dan Rosenia. Hän paljasti Twitter-tilillään ketjut, joilla Rangers on treenannut kauden alla.

Kakko on ollut joukkueen ykkösketjun oikea laituri, sentterinään kanadalainen Ryan Strome. Vasemmalla laidalla on ollut venäläisvirtuoosi Artemi Panarin. Molemmat kuuluvat NHL-maailman tähtipelaajiin.

Arvostettu journalisti on julkaissut oheiset ketjut pari päivää sitten.

Kakon tulokaskausi meni taalaliigassa odotuksiin nähden ehkä hieman plörinäksi. Juhannuksen 2019 ykköskierroksen kakkosvaraus iski 66 runkosarjan pelissä tehot 10+13=23 tehotilaston ollessa karmea -26. Kolmessa pudotuspeliottelussa pinnoja ei kertynyt (-1).

Taalaliigan uusi kausi alkaa torstain vastaisena yönä. Rangersin ensimmäinen peli on ohjelmassa NY Islandersia vastaan perjantaiyönä kello 02.