Jos on monen kiekkoilijan kausi ollut kummallinen koronavirustilanteen tuomien mutkien takia, niin suomalaispelaaja Antti Suomelalla se vasta outo onkin ollut.

San Jose Sharksin mies aloitti kautensa Suomessa lainalla, ja HIFK:ssä pelatut 10 ottelua toivat tehot 2+3=5 (-6). Lokakuun alussa hyökkääjä teki Sharksin kanssa vuoden pituisen, ja kaksisuuntaisen jatkosopimuksen.

Tie vei HIFK:sta äskettäin takaisin haipaitoihin, jossa sopimuksesta ei liene sittenkään iloa – tai ainakin hyökkääjä on nyt lyöty siirtolistalle waiver-pelaajaksi. Asiasta ilmoitti toimittaja Kevin Kurz Twitter-tilillään.

Suomela on pelannut taalaliigassa 47 runkosarjan ottelua tehoin 4+11=15 (+5). AHL:stä kokemusta on 61 runkosarjapelistä pistein 11+18=29 (-4), kaksi pudotuspeliottelua ovat tuoneet pisteet 0+1=1 (-1).