HIFK:ssa pelannut suomalainen teki jatkosopimuksen NHL:ään – ja heivattiin siirtolistalle

© Kuva: Getty Images

Jos on monen kiekkoilijan kausi ollut kummallinen koronavirustilanteen tuomien mutkien takia, niin suomalaispelaaja Antti Suomelalla se vasta outo onkin ollut.

San Jose Sharksin mies aloitti kautensa Suomessa lainalla, ja HIFK:ssä pelatut 10 ottelua toivat tehot 2+3=5 (-6). Lokakuun alussa hyökkääjä teki Sharksin kanssa vuoden pituisen, ja kaksisuuntaisen jatkosopimuksen.

Tie vei HIFK:sta äskettäin takaisin haipaitoihin, jossa sopimuksesta ei liene sittenkään iloa – tai ainakin hyökkääjä on nyt lyöty siirtolistalle waiver-pelaajaksi. Asiasta ilmoitti toimittaja Kevin Kurz Twitter-tilillään.

Suomela on pelannut taalaliigassa 47 runkosarjan ottelua tehoin 4+11=15 (+5). AHL:stä kokemusta on 61 runkosarjapelistä pistein 11+18=29 (-4), kaksi pudotuspeliottelua ovat tuoneet pisteet 0+1=1 (-1).


PÄIVÄN VIHJE: LUKKO – KOOKOO

Loistava kotitilasto! Onko Lukon eliittitason alivoima liikaa vieraille Äijänsuolla?