Ei hyvä, ei lainkaan hyvä! HIFK-luotsi Jarno Pikkaraiselta kurja kommentti karusti jyrätyn maajoukkuepakki Yohann Auvitun tilasta

© Kuva: Getty Images

Liigassa nähtiin perjantaina HIFK:n ja TPS:n välillä melkoisen kohauttava tapaus, kun isäntien ranskalaispakki Yohann Auvitu sai vieraiden Aleksi Anttalaiselta hirmuisen taklauksen.

Vähän ennen tätä HIFK:n Juho Keränen oli antanut TPS-pakille kovan pommin vieraiden puolustusalueella. Meni hetki, Anttalainen polki vauhtiin ja tööttäsi Liigaan palannutta Auvitua rajusti toisessa päässä.

Pelaajan tilasta kantautui perjantai-iltana kurjia uutisia. HIFK-luotsi Jarno Pikkarainen kommentoi Ranskan maajoukkuemiehen tilannetta Liigan sivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa.

– Ei ihan tarkkaan voida sanoa, mutta tilanne on paha tai erittäin paha.

175-senttinen ja 84-kiloinen, tempauksen jälkeen suihkuun täysin ansaitusti lentänyt Anttalainen on pelannut Liigassa urallaan 64 runkosarjan ottelua, ja näissä jäähyminuutteja 21-vuotiaalle pelurille on kertynyt jo 129 kappaletta. Alle 18-vuotiaiden MM-hopeamitalisti pelasi ennen viime kauden Suomeen paluuta parin talven ajan Kanadassa QMJHL:ää.

Suomen mestari ja Ranskaa useissa MM-kisoissa edustanut Auvitu palasi Suomeen puolestaan täksi kaudeksi, ja nyt viidessä pelissä hän on tehnyt pisteet 1+1=2 (-1). Viime kausi meni SHL:n Luulajassa, toissa kausi KHL:n Sotshissa ja sitä edelliset NHL:ssä Edmonton Oilersissa sekä New Jersey Devilsissä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.