© Kuva: Getty Images

Dallas – Detroit: Poissaolot kiusaavat Starsia

NHL
Dallas – Detroit
Perjantai 29.01. klo 03:30

NHL:ssä viime kauden Stanley Cup -finalisti Dallas joutui aloittamaan tämän kauden jälkijunassa koronamurheitten takana. Tästä ja muutamista ikävistä loukkaantumisista huolimatta kauden alku on ollut lupaava. Detroit oli viime kauden huonoin joukkue koko NHL:ssä, eikä pitkäjänteiseen tyyliin rakennettavalta joukkueelta odoteta ihmeitä vielä tälläkään kaudella.

Joukkueet kohtasivat pari päivää sitten, jolloin Stars vei ottelun nimiinsä jatkoajalla. Dallasin harmiksi tulikuuma Roope Hintz joutui Joel Kivirannan seuraksi sairastuvalle, jossa on muutenkin tunkua. Molempien suomalaisten statusta katsellaan päivä kerrallaan. Myös Jamie Benniä odotetaan kiihkeästi tositoimiin. Nashville -otteluissa murhaavasti toiminut ylivoimapeli tuotti myös Red Wingsiä vastaan maalin. Starsilta voi odottaa hienoa kautta, kunhan loukkaantumiset selvitetään.

Detroitin alkukauden suurimmat vaikeudet ovat odotetusti liittyneet maalintekoon – alle kahden maalin ottelukeskiarvolla ei varsinaisesti juhlita. Tukiketjuissa viilettävä Valtteri Filppula ei ole vielä avannut pistetiliään. Dylan Larkin on Red Wingsin tilastokärki kuudella tehopisteellään. Puolustuksessa Red Wings ei juhli kumpaakaan suuntaan, mutta Thomas Greiss on sentään kelpo ykkösvahti.

Lyö vetoa ottelusta:

Dallasilta sopisi odottaa parannusta hyökkäystyöskentelyyn, sillä Detroit ei ole kovinkaan häävi vastus. Normaaliesityksellä Red Wings pitäisi kaatua, vaikkei kaikkein kovinta kokoonpanoa saadakaan lauteille. Vetosuositus on Dallas voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,78.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.