© Kuva: Getty Images

Buffalo – Washington: Capitals jälleen suosikkina

NHL
Buffalo – Washington
Lauantai 16.01. klo 02:00

Buffalo Sabres ja Washington Capitals aloittivat NHL:n perjantain vastaisena yönä keskinäisellä ottelulla. Buffalon korpivaellus on kestänyt koko 2010-luvun ja kuluva kausi olisi jo kymmenes ilman pudotuspelejä, jos joukkue ei sinne pysty venymään. Kauden 2018 Stanley Cup -voittaja Capitals on viettänyt viime vuodet paljon iloisempia aikoja ja se on myös tällä kaudella joukkueista vahvempi.

Sabres vaihtoi kesällä GM:ää ja Kevyn Adams hankki alkajaisiksi Taylor Hallin ja Eric Staalin. Niinpä Jack Eichel ei ole enää aivan yksinäinen kiintotähti Buffalon hyökkäyksessä. Rasmus Ristolaisen tähdittämä puolustus ei ole kokonaisuudessaan kovin laadukas ja myös maalivahtiosasto herättää kysymyksiä. Yleisesti ottaen vaihtuvuus on ollut suurta. Avauspelissä Sabresin alakerta ei kestänyt Capitalsin painetta kovinkaan hyvin.

Washington pelasi viime kaudella hyvän runkosarjan, mutta joutui pudotuspeleissä NY Islandersin yllättämäksi. Joukkueen runko on pysynyt melko hyvin samana ja suurimmat panostukset tehtiin alakertaan. Capitalsin kokeneempi kaarti on jälleen vuotta vanhempi, eikä tällä paletilla tulla enää juhlimaan kovinkaan pitkään. Silti Aleksandr Ovetshkin sekä Nicklas Bäckström ovat edelleen sydämettömän kovia pelimiehiä.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueet oppivat toisistaan ensimmäisen ottelun myötä paljon. Capitalsia on pidettävä luokkaetunsa puolesta suosikkina myös toiseen taistoon, vaikka voiton toistaminen ei aina niin yksinkertaista olekaan. Vetosuositus on joka tapauksessa Washington voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,25.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.