Tampa Bay rysäytti kaksi jatkosopimusta kerralla – nuorelle tähdelle lähes 9 miljoonan lappu kouraan

© Kuva: Getty Images

NHL:n viime kauden mestarijoukkue Tampa Bay Lightning on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta.

23-vuotias Erik Cernak jatkaa seurassa kolmivuotisella sopimuksella, joka takaa puolustajalle keskimäärin 2,95 miljoonan dollarin vuositulot. Cernak pelasi viime kaudella 67 runkosarjapeliä tehoin 5+12=17. 192-senttinen ja 106-kiloinen slovakki oli joukkueensa toiseksi ahkerin taklaaja 172 taklauksellaan.

Lightning solmi lisäksi vuoden jatkosopimuksen tshekkipuolustaja Jan Ruttan kanssa. 30-vuotias Rutta kuittaa tuoreesta sopimuksestaan 1,3 miljoonaa dollaria. Mies iski päättyneellä kaudella pelaamissaan 33 runkosarjapelissä tehot 1+6=7.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?