Mestiksessä jo useita vuosia pelannut KeuPa HT on saanut yt-neuvottelunsa päätökseen.

Keuruulaisseura tiedotti maanantai-iltana verkkosivuillaan, että yt-neuvottelut ovat johtaneet pelaajien, valmennuksen ja huollon lomautuksiin. Lomautukset alkavat 19. joulukuuta. Ratkaisun myötä KeuPa pyrkii minimoimaan taloudelliset tappionsa ja turvaamaan myös tulevaisuutensa Mestis-tasolla.

– Ottelutapahtumat ja niihin liittyvä oheistoiminta muodostavat valtaosan seuran tuloista tässä vaiheessa kautta. Olemme tällä hetkellä tilanteessa, että näitä tulovirtoja ottelutapahtumista ei ole ja myös lähitulevaisuus näyttää epävarmalta.

– Nämä lomautukset ovat äärimmäisiä ja erittäin valitettavia toimenpiteitä urheiluseuralle, mutta samalla välttämättömiä tässä aivan poikkeuksellisessa maailmantilanteessa. Näillä toimilla pyrimme varmistamaan sen, että Keuruulla pelataan jatkossakin Mestis-tasoista jääkiekkoa, hallituksen puheenjohtaja Antti Elo kertoo seuran tiedotteessa.

KeuPan on tarkoitus jatkaa kauttaan 2. tammikuuta. Nykyisessä tilanteessa on kuitenkin mahdollista, että koronarajoitukset siirtävät vielä myös tammikuun ensimmäiset ottelut myöhäisempiin ajankohtiin.