Syksyllä yhden ottelun pelannut maajoukkuemies palasi askiin Liigassa – ”Oli ihan sairaan hienoa”

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

KOUVOLA. Matias Myttynen, 30, oli yksi niistä lukuisista kovista pelimiehistä, joka oli työtön pitkään syksyllä pitkälti koronaviruksen sekoittaman arjen takia. Ottajia olisi taatusti ottanut taitoja miettiessä, mutta lopulta vyölle kertyi vain yksi peli Jokereissa KHL:ää.

Sunnuntaina mies palasi askiin Ilveksen paidassa KooKoota vastaan. Tupsukorvat voittivat Liigassa jatkoajalla 4-3.

– Oli ihan sairaan hienoa päästä pelaamaan ja kisailee! On treenattu ihan tarpeeksi, oli tosi hienoa, Ilveksen kakkosketjun keskellä hyökännyt sentteri hehkuttaa.

Ilves oli sunnuntaina oudossa paikassa, kun sen leiristä oli lähtenyt kaikkiaan kentällinen NHL-lainoja pois ja samalla tilalle oli tullut peräti viisi uutta nimeä. Joukkuehenki on kuulemma silti Myttysen sanojen mukaan ihan loistava.

– Tietysti vaikka hyviä pelaajia lähti pois, niin runko on sama. Jätkät ovat rakentaneet sellaisen meiningin, joka ei katoa, vaikka muutama lähtee. Loistava joukkuehenki! Leijonissa kaudella 2017-18 pelannut hyökkääjä kittelee.

KooKoota vastaan sarjakärki ei johtanut minuuttiakaan, mutta voitti siis jatkoilla.

– Näytettiin, että vaikka oltiin purjeessa ja perässä lopussa, niin noustiin takaa ja voitettiin.

– Joukkue näytti sitkeyttä.

Sunnuntai-ilta ei ollut taas mikään perinteisin. Pelaajilla oli kokomaskit, ja samalla katsomot olivat tyhjiä. Lisäksi ottelu pelattiin Liigalle poikkeuksellisesti sunnuntaina.

– Itteä ne ei haitanneet! Ihan riittävästi oli kipinää, kun pääsi kisailee ja pelaamaan! Ihan kiva oli huomata, että jaksoi pelata huomata. Lopussa rupesi painamaan, mutta se on normaalia. Tässä vain lisää hommia, treeniä ja pelejä, niin homma alkaa luistamaan.

Viime kaudella KHL:ssä Jokereita kuudessa pelissä pisteettä (-3) ja SHL:ssä Malmöä 38 ottelussa tehoin 13+10=23 (0) edustaneen Myttysen Ilves jatkaa urakkaansa 30. päivä Pelicansia vastaan kotona.

LUE MYÖS:
Ilves tai Tappara teki kelpohankinnan: Jokereissa käynyt hyökkääjä Tampereelle – tyttöystävä salaperäisena: ”Arvatkaa kummassa joukkueessa?”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.