Nyt meni pipariksi Liigassa – mikä ihmeen suihkutuomio se tämä oli? Kiekkopersoona: ”Tuomarit ja kurinpito virheen merkiksi lapanen pystyyn anteeksipyynnön kera!”

© Kuva: Taneli Niinimäki

JYPiä on koeteltu Liigassa urakalla. Seura joutui lomauttamaan valmentajistonsa, kauden peleistä on irronnut vain viisi voittoa, ja nyt hurrikaani taapertaa Liigassa viimeistä edellisenä.

Viime viikolla joukkue hävisi putkeen Kärpille, Sportille ja TPS:lle niin, että jokaisessa ottelussa vastustajan voittomaali syntyi ylivoimalla.

Sportia vastaan Miska Siikonen sai kevyestä Stuart Percyyn kohdistuneesta töytäisystä jäähyn, TPS-ottelussa Joni Jurmolle puolestaan tuomittiin täysin käsittämätön suihkukomennus. Tuon kolmoserän lopun vitosen aikana TPS latoi 4-4-tilanteessa kaksi maalia ja voitti.

Jurmon jäähyn syy oli päällä puskeminen. Näet kummallisesta tapauksesta parikin videota ohesta.

Jääkiekkopersoona Ismo Lehkonen otti absurdiin tuomioon kantaa Twitter-tilillään. Hän ei purematta niellyt tuomiota.

– Voiko tämä oikeasti olla se tilanne, mistä nuori poika pistettiin ulos?

– Jos näin on, niin tuomarit ja kurinpito virheen merkiksi lapanen pystyyn anteeksipyynnön kera!

– Oikea tuomio tästä ”rapsakka nuhtelu molemmille pelureille”!

Jurmo sai kaiken kruunuksi yhden ottelun mittaisen pelikiellon.

LUE MYÖS:
Näkökulma: Hirmuhankintoja tehneen liigajoukkueen luotsin neronleimaukset voivat johtaa sensaatioon: ”Vastustajan lisäksi paikalla on vähän muitakin demoneja”

Sport liitää ihmeellisessä voittoputkessa uusien hankintojen ansiosta – Risto Dufvalta käsittämätön kommentti Tappara-voiton jälkeen

“Ei monen sipuli kestäisi”: Liigaseuran jäseneltä painava viesti – sarjassa tehty kaikki selviytymisen eteen, mutta pelit menossa taas jäihin