No nyt! Neljä NHL-seuraa valmiita poikkeukselliseen ratkaisuun yleisömäärien kasvattamiseksi

© Kuva: Getty Images

Seuraavan NHL-kauden alun ajankohta on vielä päättämättä. Kiekkopomot haluavat tarkkailla koronavirustilannetta mahdollisimman pitkään ennen kuin tekevät lopullisia päätöksiä. Optimistisimmissa arvioissa kausi polkaistaisiin käyntiin jo tammikuun alussa, kun taas toiset pitävät helmikuuta todennäköisempänä vaihtoehtona.

Samaan tapaan kuin Liigassakin, NHL:ssä ei haluta pelata otteluita ilman faneja katsomoissa. Muuten ottelutapahtumia ei ole taloudellisesti kannattavaa järjestää.

Nyt NHL-toimittaja Elliotte Friedman kertoo, että neljä NHL-seuraa pohtii radikaalia ratkaisua saadakseen kotiotteluihinsa enemmän katsojia. Matsit pelattaisiin ulkojäällä. Friedmanin mukaan ulkomatsit ovat kaikkea muuta kuin todennäköisiä, mutta asiaa selvitetään perin pohjin.

Kotiottelujen pelaamista ulkona harkitsevat Anaheim Ducks, Los Angeles Kings, Boston Bruins ja Pittsburgh Penguins.