NHL-toimittaja avaa: tässä skenaariossa Boston voi päätyä kauppaamaan Tuukka Raskin

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins yritti vahvistaa joukkuettaan NHL:n vapaiden markkinoiden auettua. Tällä hetkellä näyttää pahasti siltä, että kestomenestyjälle on jäämässä luu käteen. Torey Krug lähti St. Louis Bluesiin, eikä hänelle ole onnistuttu löytämään korvaajaa.

NBC Sportsin toimittaja James O’Brien ei ole vakuuttunut siitä, että Boston on säilyttänyt kilpailukykynsä. Joukkueen runkopelaajat ovat vanhentuneet vuosien varrella ja etenkin pakisto on heikentynyt myös paperilla viime kaudesta.

O’Brien arvioi, että Boston yrittää parhaansa mukaan menestyä nykyisellä rungollaan. Jos runkosarja jää pettymykseksi, seura voi olla aktiivinen myyjä vaihtotakarajalla. Konkaripelaajista lähdössä voisivat olla Tuukka Rask, Jaroslav Halak tai David Krejci. Koko kolmikon sopimukset päättyvät ensi kauteen.

Konkareista luopuminen tarkoittaisi laajamittaista uudelleen rakentamista. O’Brien arvioi, että myös Charlie Coyle ja Jake DeBrusk voitaisiin myös kaupata tässä tapauksessa pois.