Liigassa viime kaudella pelannut suomalaiskonkari Slovakiaan

© Kuva: www.dynamo.ru

Pelicansissa viime kaudella 30 ottelussa apukapteenin natsoja kantaneen ja tehot 2+8=10 (-10) tehneen pakki Janne Jalasvaaran, 36, ura jatkuu seuraavaksi Slovakiassa. Asia käy ilmi pelaajan uuden joukkueen, Dukla Trencinin Instagramista.

Oulusta lähtöisin oleva KHL:n kaksinkertainen mestari pelasi ennen viime kauden Pelicans-edustusta ulkomailla kaudet 2010-19. Noina aikoina hän viiletti KHL:ssä Dynamo Moskovassa, HK Sotshissa ja Kunlun Red Starissa sekä SHL:ssä Röglen ja Timrån paidoissa.

Suurimman osan urastaan Jalasvaara on kuitenkin viettänyt Liigassa. Uran 394 runkosarjapeliä ovat tuoneet tehot 37+71=108 (-28), 26 pudotuspeliottelun saldo on 2+4=6 (+1).

Leijonistakin tuttu kokenut pelaaja oli alkukauden pelaamatta kokonaan. Hän liittyy joukkueen remmiin uudenvuoden tienoilla. Trencin keikkuu Slovakian pääsarjassa 12 joukkueen kastissa yhdeksäntenä.