© Kuva: Getty Images

Kanada – Suomi: Nuoret Leijonat yllätysvalmiina

Nuorten MM-kisat
Kanada – Suomi
Perjantai 01.01. klo 01:00

Nuorten Leijonien turnaus alkaa toden teolla vuodenvaihteessa, sillä mestarisuosikki Kanadaa vastaan haetaan tuntumaa maailman absoluuttiseen huippuun ja samalla ratkotaan lohkovoiton kohtalo. Sijoittui Antti Pennasen joukkue lohkossa sitten ensimmäiseksi tai toiseksi, on varmaa että puolivälierissä vastus on kova – sen verran hurja on toinen lohko tasoltaan.

Kanada on osoittautunut lupausten veroiseksi yhdistelmäksi. Joukkueessa on tukku ykköskierroksen varauksia NHL:ään ja tulevaisuudessa näitä pelaajia tullaan näkemään taalaliigan parrasvaloissa. Kanada teki Saksaa ja Sveitsiä vastaan kaksinumeroiset lukemat taululle – Slovakia puolestaan pysyi paremmin ottelussa mukana tiiviin viisikkopelinsä ansiosta. Dylan Cozens on niitannut kolmessa ottelussa jo yhdeksän tehopistettä (4+5).

Pienen alkutunnustelun jälkeen Suomi pelasi Slovakiaa vastaan upean pelin. Ykkösketjussa Anton Lundell ja Kasper Simontaival jatkoivat liekehtimistään ja päätöserässä mainiosti pelannut nelosketju äityi tehoilemaan – Samuel Helenius kuittasi kaksi maalia. Nuorten Leijonien paineistus oli ottelun edetessä niin kovaa, että Slovakialta loppuivat aseet – se pärjäsi paljon paremmin aikaisemmin Kanadaa vastaan. Tällä intensiteetillä Suomi pystyy haastamaan kenet vain turnauksessa, kunhan onnistumisia saadaan vielä laajemmalla rintamalla.

Lyö vetoa ottelusta:

Kanada on saanut kertoimissa niittisuosikin aseman ja tätä näkemystä sopii haastaa. Suomen pojat ovat yllätysvalmiita ja Suomea voi kokeilla kovalla kertoimella voittamaan ottelu, mutta kannattaa vahtia myöhemmin myös tasoituksellisia kertoimia. Vetosuositus on Suomi voittaa ottelun kertoimella 5,90.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

Kertoimet ottelulleKanada - Suomi31.12.2020