Buffalon tuoreet hankinnat yllättivät Rasmus Ristolaisen: ”P*rkele! Katoin aamulla et onko aprillipäivä”

© Kuva: Getty Images

NHL-seura Buffalo Sabresissa jo kahdeksatta kauttaan aloittava puolustaja Rasmus Ristolainen yllättyi täysin Sabres-seurajohdon offseasonin hankinnoista.

Vuosikymmenen ajan pudotuspelien ulkopuolella rämpinyt seura vahvistui kauden jälkeen kovilla nimillä, joista mainittavimmat ovat hyökkääjät Taylor Hall ja Eric Staal. Kaksikko tuo kauan kaivattua ratkaisuvoimaa kärkikentällisiin.

– Mietin kesällä, että miten tällaisen vanhan kehäketun saa vielä innostumaan positiivisin mielin uuteen kauteen, mut p*rkele kyllä ne yllätti. En olisi uskonut. Kattelin silloin aamulla kun heräsin et onks aprillipäivä mut sehän oli mennyt jo, Ristolainen naureskelee NHLWAM Tonight -ohjelmassa.

– Loistavia hankintoja ja muutenkin ne muutamat syvyyshankinnat siihen. Kokemusta on tullut lisää ja näyttää jälleen kerran paperilla hyvältä, Ristolainen arvioi Sabresin pudotuspelisaumoja.

Tulossa oleva tynkäkausi pelaa sekin Ristolaisen mielestä Sabresin pussiin.

– Näen sen meidän vahvuutena kun ei me olla aiempinakaan kausina pystytty pitämään sitä tasoa 80 peliä. 40 peliä – sanoisin että siihen me pystytään keskittymään, Ristolainen vitsailee joukkueensa aiemmista kausista, jolloin hyvää alkukautta on usein seurannut täydellinen sukellus.

Voit kuunnella Ristolaisen haastattelun NHLWAM Tonightissa kokonaisuudessaan täältä.