Venäläisasiantuntija: Mikko Lehtosen KHL-pestissä ei ollut mitään järkeä – tästä syystä tähtipuolustaja häipyi jo nyt Torontoon

© Kuva: www.hawk.ru

KHL:n viime kauden paras puolustaja Mikko Lehtonen palasi Jokereihin alkukauden kattavalla lainasopimuksella, joka päättyi aiemmin viikolla.

Toronto Maple Leafsin riveissä NHL-läpimurtoa tulevalla kaudella yrittävä 26-vuotias Lehtonen oli myös tällä KHL-kaudella sarjan ehdotonta eliittiä. Ratkaisu suunnata rapakon taakse Kanadaan jo marraskuussa saa ymmärrystä ainakin venäläisen Match TV:n asiantuntija Leonid Vaisfeldilta.

– On selvää, että Lehtosella on riittänyt mietittävää. Ehkä hän ei pitänyt suomalaisjoukkueen tämän kauden tilanteesta. He pelaavat, peruvat otteluita, siirtävät otteluita ja ovat karanteenissa. Hänen pitää valmistautua kunnolla kauteensa Torontossa, usean KHL-seuran GM:nä urallaan toiminut Vaisfeld aloittaa.

– Todennäköisesti hän arvioi haitat sekä hyödyt ja päätyi siihen, että on parempi lähteä harjoitusleirille. Voi toki myös olla, että joukkue on kutsunut hänet sinne, hän jatkaa.

– Lehtosen kohdalla pitää myös huomioida se, että hän lähtee NHL:ään ensimmäistä kertaa. Hän on päättänyt tehdä kaiken huolella ja sopeutua uuteen seuraan ja sen toimintatapoihin.

Lehtosen päätös pelata ylipäänsä Jokereissa alkukaudella ihmetyttää kiekkovaikuttajaa.

– Olen ennemminkin yllättynyt Jokereiden toiminnasta. Bisneksen kannalta pelaajan kutsuminen kauden kolmeksi ensimmäiseksi kuukaudeksi on turhaa, Vaisfeld lataa.

Tulosten valossa Lehtosen pikavisiitti oli joka tapauksessa onnistunut. Suomalainen takoi alkukauden 17 KHL-ottelussaan tuttuun tapaan huipputehot 8+9=17.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.