Euro Hockey Tour
Venäjä – Suomi
Torstai 05.11. klo 18:30

Euro Hockey Tour käynnistyy pandemian keskellä tilanteessa, jossa koko turnauksen järkevyyttä on kyseenalaistettu laajalti. Turnaus joka tapauksessa aiotaan tahkota läpi ja joukkueet ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia. Suomella on kotiturnauksessa poikkeuksellinen, liigapelureista koostettu joukkue, kun taas Venäjä tuo turnaukseen nuorisojoukkueen.

Suomen joukkueessa moni pelaaja saa ensikokemuksensa EHT-tasosta. Maalissa Sami Rajaniemi sekä Oskari Setänen ovat kääntämättömiä kortteja, mutta molemmilla on hyvä alkukausi alla. Puolustus on tälle tasolle kokematon, mutta esim. Elmeri Eronen ja Valtteri Kemiläinen pärjäävät varmasti tällä tasolla. Hyökkäyksessä on useita liigakautensa hienosti aloittanutta pelaajaa. Jere Sallinen ja Jukka Peltola edustavat kokemusta, kun taas esim. Peter Tiivola ja Eetu Koivistoinen ovat mielenkiintoisia debytantteja.

Venäjän ratkaisua lähettää U20 -joukkue turnaukseen on arvosteltu. Kuitenkin joukkueessa on useita mielenkiintoisia pelureita. KHL:n puolella tulosta ovat tehneet jo esim. Jegor Tshinahov ja Shakir Mukhamadullin. Maalissa Jaroslav Askarov on tehnyt jäätävää jälkeä silloin, kun on SKA:ssa torjuntavastuuta saanut. Tällä tasolla joukkue on tietenkin auttamattoman kokematon ja kevytkin, mutta mielenkiintoista näitä nuoria pelureita on seurata.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikella todennäköisyydellä Leijonat tulevat taso- ja kotiedullaan hallitsemaan ottelua. Veto laitetaan vähintään kahden maalin voitosta ja toivotaan, että tämän viikon turnaus sujuu onnellisten tähtien alla: vetosuositus on Tasoitusveto, Suomi -1.5 kertoimella 1,64.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO