Vancouver Canucksin ruotsalaishyökkääjä Elias Pettersson paljastui virtuoosiksi myös kaukalon ulkopuolella. Huippuhyökkääjä vieraili aiemmin Barstool Sportsin tuottamassa Spittin’ Chiclets -podcastissa. Haastattelussa Pettersson paljastaa omaperäisen harrastuksensa, minkä ruotsalaisen oma isä hänelle ehdotti nuorena.

Entinen NHL-kovanaama ja nykyinen mediakasvo Paul Bissonnette mainitsee, että Petterssonin joukkuekaveri Brock Boeserin mielestä ruotsalaisen rahkeet riittäisivät myös sirkukseen. Pettersson osaa nimittäin jonglöörata ajaessaan yksipyöräistä.

– Joo, kyllä minä pystyn siihen, Pettersson paljastaa.

– Se alkoi joskus 13-vuotiaana, kun näin isäni ajamassa yksipyöräistä. Kuuntelen hänen neuvojaan paljon, joten kun hän sanoi, että tasapainoni jäällä paranee jos oppisin ajamaan yksipyöräistä, niin aloin harjoittelemaan.

– Sitten kun minusta tuli siinä hyvä, niin aloin jonglööraamaan. Yksi päivä käytin neljä tuntia vain heitelläkseni palloja takapihalla. Sitten kun se alkoi luonnistumaan, niin vaihdoin pallot keiloihin, Pettersson muistelee.

Bissonnette ei voinut uskoa kuulemaansa. 202 NHL-ottelun veteraani alkoi pohtia käyttöä ruotsalaisen uskomattomille taidoille.

– Sinun pitäisi olla ensimmäinen pelaajamaskotti, Bissonnette nauraa.

– Erätauoilla voisit vetää asun päällesi ja ruveta jonglööraamaan. Heidän (Vancouverin) pitäisi maksaa sinulle 20 miljoonaa vuodessa!

– Se käy minulle, Pettersson vastaa pilke silmäkulmassa.