Tässä NHL:n halutuin retropaita: Myydään suomalaisen nimellä – ”Nousseet pilviin”

© Kuva: Getty Images

Kiekkofaneille tarjottiin aikaisemmin tällä viikolla herkkua, kun Adidas julkisti kaikkien NHL-seurojen retropaidan. (Katso tästä kuvat.)

Suurimman suosion tähän mennessä on saanut Colorado Avalanchen Quebec Nordiques -teemainen retropaita, jota on Colorado Hockey Now -sivuston toimittajan Adrian Daterin mukaan myyty enemmän kuin mitään muuta retropaitaa.

Daterin mukaan Avalanchen retropaitoja on myyty jo tuhansia. Toimittaja kuvaili retropaitojen myyntien ”nousseen pilviin”.

Avalanchen uutta pelipaitaa myydään seuran suurimpien tähtien kuten Cale Makarin, Nathan MacKinnonin, Philipp Grubauerin, Gabriel Landeskogin ja Mikko Rantasen nimellä. Autenttisen retropaidan hinta on 225 dollaria.

Näet alta kuvat Avalanchen retropaidasta: