“Tämä on hyvää harjoitusta oikeaan työhöni” – Jesperi Kotkaniemeltä ihmeellisiä kommentteja Liigasta, sittemmin upeaan liitoon äitynyt tähti yritti hävytöntä maalia

© Kuva: Getty Images

Ässissä lainalla pelaava Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi antoi äskettäin The Athleticille karulta vaikuttaneen näkemyksen pelaamisestaan Liigassa.

– Olen ottanut tämän mahdollisuuden sillä asenteella, että tämä on hyvää harjoitusta oikeaan työhöni. Yritän olla turhautumatta liikaa täällä.

– Tämä on rankkaa. Tämä on erittäin rankkaa. Huomasin kuinka erilaista pelaaminen on Liigassa. Täällä peli on niin paljon hitaampaa, eikä täällä ole laidoissa kamppailemista tai muuta sellaista. Täällä vain leijutaan. Leijutaan ja pidetään trappia keskialueella.

Kommenttien jälkeen pelaajaa lytättiin siellä täällä, kun tämä ei ollut onnistunut tekemään Ässissäkään mitää kummoista jälkeä, mutta samalla hän pystyi ikään kuin aliarvoimaan liigavisiittiä.

Sittemmin laulu on muuttumaan päin. Patapaidat tuhosi perjantaina KalPan Kuopiossa luvuin 0-4 Habs-sentterin iskiessä tehot 0+1=1. Kotkaniemen koko kauden saldo yhdeksässä pelissä on nyt 2+4=6 (0), ja nämä kaikki ovat syntyneet viidessä edellisessä pelissä neljän ottelun aikana.

Kotkaniemi loisti perjantaina muussakin valossa, kun hän yritti jopa ilmaveiviä.

Voihan se olla, että Kotkaniemeä hänen purkautuminen auttoi.

Liiga lauantaina:
HPK-TPS klo 17
Jukurit-Ilves klo 17
KooKoo-Pelicans klo 17
Kärpät-Ässät klo 17
SaiPa-Sport klo 17
Tappara-KalPa klo 17
JYP-Lukko klo 18.30


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.