Suoraa tekstiä! Jesperi Kotkaniemeltä koruton analyysi Liigasta

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensista NHL-kauden alkuun asti Porin Ässiin lainattu Jesperi Kotkaniemi ei ole saanut parasta mahdollista starttia Liigassa.

20-vuotias porilainen on onnistunut kirjaamaan kuudessa Liiga-pelissään vain kolme syöttöpistettä.

– Olen ottanut tämän mahdollisuuden sillä asenteella, että tämä on hyvää harjoitusta oikeaan työhöni. Yritän olla turhautumatta liikaa täällä. Mutta haluan kuitenkin voittaa pelejä ja auttaa joukkuettani, joten minun täytyisi saada myös tuloksia aikaan näillä peliminuuteilla. Minulla on ollut hieman huonoa tuuria – jos niin voi sanoa. On tullut huonoja pomppuja. Mutta ihan hauskaa tämä on ollut tähän asti, Kotkaniemi kertoi The Athletic -lehden haastattelussa.

Kotkaniemi näkee Liigassa ja NHL:ssä pelaamisessa isoja eroja.

– Tämä on rankkaa. Tämä on erittäin rankkaa, Kotkaniemi naurahti.

– Huomasin kuinka erilaista pelaaminen on Liigassa. Täällä pelaaminen on niin paljon hitaampaa, eikä ole laidoissa kamppailemista tai muuta sellaista. Täällä vain leijutaan. Leijutaan ja pidetään trappia keskialueella, suomalaishyökkääjä tilitti.