© Kuva: Leijonat.fi

Suomi – Tshekki: Paraneeko Leijonien peli?

Euro Hockey Tour
Suomi – Tshekki
Lauantai 07.11. klo 17:30

Lauantaina mennään taas Euro Hockey Tourin merkeissä. Leijonat olivat torstaina Venäjän nuorisojoukkuetta vastaan todella heikkoja ja parannettavaa jäi viikonlopun matseihin roppakaupalla. Tshekin Liigavetoinen joukkue sen sijaan hoiti oman leiviskänsä torstaina mainiosti, kun Ruotsi kaatui eheän suorituksen jälkeen.

Venäjän ratkaisu lähettää nuorisojoukkue turnaukseen herätti etukäteen arvostelua, mutta torstaina joukkue itse antoi arvostelijoilleen mojovan vastauksen: Leijonat oli ottelussa täydellinen vastaantulija. Suomen etsikkoaika ottelussa oli toisen erän alussa, mutta lopulta nuoret venäläiset menivät menojaan. Maalissa Oskari Setänen ei kyennyt huippuotteluun, joka olisi vaadittu tasoittamaan puntteja. Joukkue oli muutenkin perässä kaikilla osa-alueilla. Peter Tiivola loukkaantui avausottelussa ja Eemeli Suomi liittyy Leijonien vahvuuteen lauantaiksi.

Tshekki oli avauspelissä niskan päällä Ruotsia vastaan. Joukkue käytti erikoistilanteet hyväkseen ja meni toisessa erässä jo ratkaisevaan kolmen maalin johtoon – Tre Kronorin kiri jäi ottelun loppupuolella auttamatta torsoksi. Filip Hronek ja Hynek Zohorna kuittasivat molemmat 1+1 tehot. Tshekin joukkue on hyvin Liiga-voittoinen, sillä joukkueesta peräti 11 peluria työskentelee tällä hetkellä liigajoukkueissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tshekin kertoimet ovat ensimmäisten ottelujen jälkeen ehtineet jo romahtamaan ja alkavat olla kohdallaan. Vetoidea on runsasmaalisuus, sillä ainakin Leijonien puolustus vaikutti torstaina hieman hauraalta näihin ympyröihin. Vetosuositus on Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,72.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.