Onko Patrik Laineen ja Winnipeg Jetsin välit vielä korjattavissa? ”Jos olisin Laine…”

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine tuskin tulee pelaamaan pitkään Winnipeg Jetsissä. Hänen agenttinsa mukaan osapuolten ero tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin.

The Athleticin Winnipeg Jetsiä seuraavalta toimittajalta Murat Atesilta kysyttiin, onko Laineen ja Winnipegin välirikko korjattavissa.

– Mielestäni Jets ja Laine eivät ole vielä siinä pisteessä, että mikään olisi peruuttamatonta, Ates kirjoittaa.

– Jos olisin Laine, katsoisin mahdollisuutta pelata Paul Stastnyn kanssa tapana iskeä urani kovimmat tehot ja rahastaa ensi sopimuksellani. Jos olisin Jets, odottaisin kerääväni voitot ensi kaudesta, joka tulee olemaan Laineen paras, ja palaisin kauppojen äärelle – jos niille on vielä aihetta – ensi kesänä.

Laine ei ole ollut Winnipegissä tyytyväinen rooliinsa kakkosketjussa. Isompaa peliaikaa tähyävää suomalaista on kuitenkin vaikea kaupata, kun useilla seuroilla on isoja ongelmia palkkakattojensa kanssa.