Oho! Rasmus Ristolaiselta huima paljastus podcastissa – Steven Stamkosin kommentti yllätti kesken ottelun

© Kuva: Getty Images

Puun takaa lätkäpodcastissa vieraillut Rasmus Ristolainen on paljastanut käyneensä viime kaudella siirtohuhujen aikaan mielenkiintoisen keskustelun kaukalossa.

Buffalo Sabresin suomalaistähti oli liitetty huhuissa vahvasti Tampa Bay Lightningiin ja asia nousi yllättäen tapetille kesken Sabresin ja Lightningin välisen ottelun.

– Siitä on hauska tarina, kun kauheet huhut alkoivat viime kaudella deadline-päivänä, ja pari viikkoa ennen sitä pelattiin Tampaa vastaan.

– Ne tulivat alivoimalle, ja (Steven) Stamkos tuli siihen b-pisteen kaarelle mun viereen ja mä sanoin sille, että ”Vittu kato sitten, ettet ammu suuhun. Pidät laukauksen matalana.” Mä sanon niin aina kaikille. Sit se sano, että ”Joo, joo, en mä halua sua loukkaannuttaa, sä pelaat meillä ens viikolla”. Ja mä sanoin, että ”Alright, sopii”, Ristolainen paljasti.

Sittemmin siirtoa ei kuitenkaan koskaan tapahtunut, eikä suomalaispuolustaja osannut kertoa podcastissa, oliko siirto edes lähellä.

Useista huhuista huolimatta Ristolainen on yhä Sabresin mies. Hänen nykyinen sopimus kattaa vielä seuraavat kaksi kautta.