No se meni täysin plörinäksi – nuorten MM-kisojen mestariehdokkaan jokainen pelaaja karanteeniin

© Kuva: Getty Images

Kanadan Jääkiekkoliitto tiedotti nettisivuillaan, että koko alle 20-vuotiaiden maajoukkue on asetettu kahden viikon karanteeniin. Kohti vuodenvaihteen MM-kisoja valmistautuvassa joukkueessa todettiin kaksi tartuntaa äskettäin.

Vaahteranlehtipaidat olivat leirillä, jossa oli mukana kaikkiaan 46 pelaajaa. Näistä on tarkoitus seuloa joukkue, joka edustaa maata joulupäivänä alkavissa nuorten MM-kisoissa. Turnaus pelataan Edmontonin kuplassa.

Kanada on voittanut ikäluokan MM-kullan 18 kertaa, ja nyt maa on hallitseva mestari. Se voitti Tsekin kisojen finaalissa Venäjän tammikuussa 2019. Vuodenvaihteen MM-turnauksessa alkulohko A:ssa Kanadan on tarkoitus kohdata Suomi, Sveitsi, Slovakia ja Saksa.