Entinen NHL-valmentaja Guy Boucher on nähnyt urallaan paljon. Hän on valmentanut Kanadan juoniorisarjoissa, Tampa Bay Lightningissa, Ottawa Senatorsissa sekä Sveitsin pääsarjassa.

Vuosien varrella Boucher on päässyt valmentamaan paljon eturivin tähtiä. Radiohaastattelussa hän paljasti, kuka on ollut hänen näkemistään pelaajista kaikkein lahjakkain.

– Jos kysytte minulta, kumpi kaksikosta Mike Ribeiro ja Sidney Crosby oli lahjakkaampi, sanon suoraan: Ribeiro. Olin vuosia heidän harjoituksissaan, kaksi vuotta Crosbyn kanssa ja sama Ribeiron kanssa. Puhun nyt puhtaasta lahjakkuudesta. Näin kuinka Ribeiro ohitti viisi pelaajaa kerralla viiteen kertaan jäällä, Boucher kertoo.

– Mike Ribeiro Crosbyn työmoraalilla? Siinä olisi historian paras pelaaja!

Ribeiro pelasi urallaan 1074 NHL-ottelua. Niissä hän tykitti tehot 228+565=793. Myöhemmin on selvinnyt, että tähtisentteri käytti urallaan huumeita, ja hänen terveydestään ollaan oltu huolissaan uran päätyttyä.