NHL-asiantuntija: Tulikuuma Liiga-taituri raivaamassa tiensä Winnipeg Jetsiin – ”Joko tämä riitti myyntipuheeksi?”

© Kuva: Juha Tamminen

Rauman Lukkoon NHL-kauden alkuun asti lainattu Winnipeg Jetsin puolustaja Ville Heinola on suorastaan loistanut viime aikoina Liigassa.

19-vuotias Heinola on tehnyt edelliseen kolmeen otteluunsa huimat tehot 0+7. Yhteensä puolustajalahjakkuus on kirjannut 15 otteluun pisteet 0+12.

Sportsnetin asiantuntija Ryan Dixon näkee huippuvireisessä Heinolassa paljon samaa kuin Jetsin tähtipuolustajassa Josh Morrisseyssa.

– Hän ei ole isokokoinen. Hänen ympärillään ei ole sellaista wow-efektiä, eikä hän ole tehnyt maalia koko vuonna 2020. Joko tämä riitti myyntipuheeksi? Dixon kirjoittaa ja jatkaa.

– Uskokaa tai älkää, mutta teidän pitäisi silti olla kiinnostuneita. Heinola on tarjoillut tällä kaudella Liigassa 14 otteluun kymmenen syöttöpistettä (lauantain Liiga-kierroksen jälkeen 12 syöttöpistettä). Hän on ollut todella tehokas. Hän on kehittymässä samanlaiseen muottiin, kuin Jetsin puolustaja Josh Morrissey. Niin kuin Morrissey, Heinola ei myöskään koskaan ole huutanut: ”olen ykkösparin jätkä!” 19-vuotias Heinola vain hoitaa työnsä ilman suurempaa meteliä, Dixon ylisti.

Dixon näkee Heinolassa jo ensi kaudeksi vakituisen vahvistuksen Jetsin alakertaan.

– Heinola pelasi viime kaudella kahdeksan ottelua Jetsin mukana, mutta tällä kaudella hän on hyvin vahvassa asemassa päästä suoraan harjoitusleiriltä joukkueeseen, Dixon arvioi.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️