Muhkeaa palkankorotusta etsivän tähtisentterin sopimus ei huolestuta Jarmo Kekäläistä – ”Olemme olleet tässä tilanteessa ennenkin”

© Kuva: Getty Images

Pierre-Luc Duboisin jatkosopimus ei aiheuta Columbus Blue Jacketsin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläiselle päänvaivaa. Vuonna 2016 kolmantena varattu kanadalainen etsii muhkeaa palkankorotusta tulokas-sopimuksensa jälkeen. Dubois on rajoitettu vapaa agentti, mikä pitää 22-vuotiaan oikeudet Columbuksella.

– Olen 100% varma, että sopimus syntyy. Olemme olleet tässä tilanteessa aiemminkin, Kekäläinen kertoi NHL.comin Tom Gulittin mukaan.

– Meillä on ollut muitakin RFA-pelaajia, joiden sopimuksissa on mennyt aikaa. Ja se on heidän oikeutensa miettiä tilanteita kunnolla, ja me kunnioitamme sitä.

– Olen silti varma, että hänen nimensä on sopimuksessa harjoituskauden alkaessa.

Dubois oli joukkueensa paras pistemies kesän pudotuspeleissä 10 tehopisteellään. Kanadalainen on iskenyt uransa aikana 158 tehopistettä, kuudenneksi eniten vuoden 2016 varausluokasta.

Columbuksella on hyvin tilaa palkkakatossa solmia rahakaskin sopimus Duboisin kanssa. Joukkueella on kassassa vielä noin 9,5 miljoonaa dollaria, eikä muita RFA-pelaajia.