Mikko Rantanen nimesi podcastissa: tässä on NHL:n paras vieraspelipaikkakunta – ”Koko ajan tapahtuu”

© Kuva: Getty Images

Puun takaa lätkäpodcastissa marraskuussa vieraillut Mikko Rantanen on kertonut, mikä on hänen mielestään, NHL:n tämän hetken paras vieraspelipaikkakunta.

Suomalaistähden mukaan kyseinen kunnia menee ainakin viime kausien perusteella sarjan melko uudelle tulokkaalle Vegas Golden Knightsille, jonka ottelutapahtumat ovat värikkäitä ja tunnelmaltaan loistavia.

– Kyllä Vegas on pakko sanoa tällä hetkellä parhaaksi paikaksi. Tunnelma hallissa on aina kuin jossain yöklubilla ja siltä se pelikin on välillä tuntunut. Koko ajan tapahtuu. On kaiken näköistä ennen peliä ja kesken pelin. Ja kaikki fanit ovat innoissaan, ja hyvinhän he ovat pärjänneet, Rantanen kertoi.

Suomalaishyökkääjän ohella myös monet muut pelaajat ovat päätyneet samaan vastaukseen, mikä ei ole kovinkaan yllättävää, sillä Vegasissa ottelutapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen on käytetty paljon aikaa ja rahaa.