Liigan koronaongelmat jatkuvat: Rajoitukset aiheuttavat jälleen ottelusiirtoja

© Kuva: Juha Tamminen

Pahentuva koronavirustilanne aiheuttaa tällä kertaa muutoksia Pelicansin tuleviin otteluihin

Koronatilanne on heikentynyt Päijät-Hämeessä, jossa epidemia on nyt leviämisvaiheessa ja alueella otetaan ensi viikolla käyttöön uusia rajoitustoimenpiteitä koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet kielletään maanantaista 30.marraskuuta alkaen. Rajoitustoimenpiteet kestävät 14.joulukuuta asti.

– Ihmisten turvallisuus on kaikki kaikessa, joten ymmärrämme hyvin päätöksen. Meille tämä kuitenkin aiheuttaa lisää taloudellisia haasteita, sillä normaalisti marraskuun loppu ja joulukuun alku ovat pikkujouluaikaa ja kassan näkökulmasta ylivoimaisia pelipäiviä. Nyt meillä tulee lähes kuukauden kotiottelutauko, joten iso työ tämän paikkaaminen on, toteaa Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen seuran nettisivulla.

Rajoitustoimenpiteistä johtuen Pelicansin 5.joulukuuta pelattavaksi suunniteltu kotiottelu Lukkoa vastaan siirtyy ja uusi pelipäivä on 19.joulukuuta. Lisäksi 12.joulukuuta otteluohjelmassa ollut kotiottelu HIFK:ta vastaan siirtyy ja uusi pelipäivä on 9.tammikuuta 2021.

Liiga vahvistaa nettisivullaan myös kahden Pelicansin vierasottelun siirrot.

8.joulukuuta pelattavaksi merkitty Lukko–Pelicans siirtyy pelattavaksi 5.joulukuuta ja 10.joulukuuta suunnitellun Jukurit-Pelicans-kamppailun uusi päivämäärä on 12.joulukuuta.