Liigan kärkiseura solmi tukun jatkosopimuksia – päävalmentajalle kahden vuoden jatko

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan kärkiseura Tampereen Ilves on solminut tukun tärkeitä jatkosopimuksia.

Ilveksen päävalmentajan paikalla Karri Kiven kesken viime kauden korvannut Jouko Myrrä jatkaa joukkueen peräsimessä kaksi seuraavaa kautta. Myös apuvalmentaja Marko Ojanen jatkaa seurassa kaksivuotisella sopimuksella. Pasi Saarisen tuore sopimus on puolestaan vuoden mittainen.

– Jouko Myrrä on erinomaisesti Ilveksen arvoihin sopiva päävalmentaja, joka on johtajana erittäin järjestelmällinen ja pystyy hallitsemaan isoa kokonaisuutta. Emme edes harkinneet toista vaihtoehtoa, vaan tämä oli seuralle selkeä valinta, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela niputtaa seuran tiedotteessa.

Ilves on napannut 51-vuotiaan Myrrän päävalmentajakaudella pelaamistaan 69 ottelusta huimat 50 voittoa.