Kovia vahvistuksia! Sport nappasi entisen Liigan parhaan pelaajan ja Jokereiden ”lainamaalitykin”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan jumbosijalle valahtanut Sport vahvistaa hyökkäystään kahdella pelaajalla, kun Michael Keränen (arkistokuvassa) ja Mika Partanen liittyvät vaasalaisryhmään loppukauden mittaisilla sopimuksilla.

Alkukauden ilman joukkuetta ollut 30-vuotias Keränen pelasi viime kaudella HIFK:ssa 34 ottelua tehoin 13+7=20. Taitava hyökkääjä muistetaan parhaiten huippukaudestaan Ilves-paidassa kaudella 2013-14, jolloin hän takoi 52 ottelussa muhkeat 52 (17+35) tehopistettä jakaen Liigan pistepörssin kärkisijaa. Kyseisellä kaudella Keränen palkittiin runkosarjan parhaan pelaajan Lasse Oksanen -palkinnolla.

28-vuotias Partanen on pelannut urallaan yli 300 Liiga-ottelua HIFK:n ja Jukureiden paidoissa. Alkukauden hän on pelannut pääasiassa Suomi-sarjaa kasvattajaseurassaan Porvoon Huntersissa, jossa kuuden ottelun saldo on hulppeat 15 (5+10) pistettä.

Laituri piipahti myös marraskuun alussa lainalla koronan kurittamassa Jokereissa yhden KHL-ottelun verran onnistuen heti maalinteossa itäliigan jättiseura SKA Pietaria vastaan.

– Tuloksenteko on ollut meillä haasteellista ja meillä on vahva usko siihen, että molemmat pelaajat pystyvät meitä siinä asiassa auttamaan. Tällä ratkaisulla haetaan myös kilpailua peliajasta ja osan pelaajien heräämistä. Keränen ja Partanen ovat molemmat kokeneita tämän sarjan huippupelaajia, jotka tuovat meille lisävariaatioita ketjukoostumuksiin ja ylivoimapelaamiseen, painottaa Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran tiedotteessa.