© Kuva: Juha Tamminen

KooKoo – Pelicans: Kotivoittoa kuitille

Liiga
KooKoo – Pelicans
Lauantai 21.11. klo 17:00

KooKoo ja Pelicans ottavat lauantaina yhteen. Kyseessä on eräänlainen derby – kaupungit ovat lähekkäin toisiaan, vaikka eri maakuntaa ovatkin. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden hienosti, vaikka ailahteluakin toki tiheässä pelitahdissa tulee.

KooKoo toipui nopeasti Ilvekseltä saadusta selkäsaunasta ja Jussi Ahokkaan suojatit hakivat Vaasasta pisteet selkeällä marginaalilla. Sportilla oli ottelussa etsikkoaikansa, mutta KooKoo osoitti paremmuutensa viimeistään toisessa erässä. Lisäksi nuori Oskari Salminen oli maalissa loistava. KooKoo vyörytti hyökkäyksiään vielä pelin ratkettuakin ja näin tasapainoisen esityksen jälkeen on mukava palata kotikaukaloon.

Pelicans voitti eilen SaiPan niukasti 1-0, mutta illan vääntö ei ollut kovinkaan kiehtova. Pelin taso jäi sangen heikoksi ja myös Pelicans sortui kaukalossa ajoittain hyvin puolivillaiseen suorittamiseen. Maalissa Patrik Bartosak oli todella hyvä ja miestä voikin pitää voiton takuumiehenä. Vähänkin laadukkaampi vastus olisi tästä ottelusta kyllä hakenut vieraspisteet mukaansa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka Pelicans on sarjataulukossa ylempänä, vakuuttaa KooKoo kokonaisuudessaan vahvemmalta. Lisäksi lepoetu puhuu isäntien puolesta. Vetoihin otetaan KooKoo voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,89.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.