Kivenkova nimilista! Yhdysvaltojen nuorten MM-leiriryhmä julki – täynnä NHL-huippulupauksia

© Kuva: Getty Images

Yhdysvallat on nimennyt MM-leiriryhmänsä vuodenvaihteessa järjestettäviin alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuihin.

Yhdysvallat on saamassa jalkeille hirmuisen ryhmän, sillä joukkue on täynnä NHL-seurojen huippulupaavia pelaajia, kuten ykköskierroksella varatut John BeecherCole CaufieldAlex Turcotte ja Trevor Zegras.

Yhdysvallat tulee kohtaamaan MM-kenraalissaan 23. joulukuuta Suomen. Arvokisoissa joukkueet pelaavat eri lohkoissa, jotka näet täältä.

Yhdysvaltojen MM-leiriryhmä:

MAALIVAHDIT: Drew Commesso, Boston University (Chicago Blackhawks); *Spencer Knight, Boston College (Florida Panthers); *Dustin Wolf, Everett (Calgary Flames)

PUOLUSTAJAT: Brock Faber, Minnesota (Los Angeles Kings); Drew Helleson, Boston College (Colorado Avalanche); Ryan Johnson, Minnesota, (Buffalo Sabres); Jackson LaCombe, Minnesota, (Anaheim Ducks); Cameron McDonald, Providence, Jake Sanderson, North Dakota (Ottawa Senators); Henry Thrun, Dubuque (Anaheim Ducks); Alex Vlasic, Boston University (Chicago Blackhawks); *Cameron York, Michigan (Philadelphia Flyers)

HYÖKKÄÄJÄT: *John Beecher, Michigan (Boston Bruins); Matthew Beniers, Michigan, Brett Berard, Providence (New York Rangers); Matthew Boldy, Boston College (Minnesota Wild); Thomas Bordeleau, Michigan (San Jose Sharks); *Bobby Brink, Denver (Philadelphia Flyers); Brendan Brisson, Michigan (Vegas Golden Knights); *Cole Caufield, Wisconsin (Montreal Canadiens); Sam Colangelo, Northeastern (Anaheim Ducks); John Farinacci, Muskegon (Arizona Coyotes); *Arthur Kaliyev, Hamilton (Los Angeles Kings); Robert Mastrosimone, Boston University (Detroit Red Wings); Patrick Moynihan, Providence (New Jersey Devils); *Nick Robertson, Toronto, NHL; Landon Slaggert, Notre Dame (Chicago Blackhawks); *Alex Turcotte, Eisbären Berlin, DEL (Los Angeles Kings); *Trevor Zegras, San Diego (Anaheim Ducks)

Suluissa oleva NHL-seura on varannut kyseisen pelaajan itselleen.
* = Pelannut U20-joukkueessa myös viime keväänä.