Liiga
Kärpät – SaiPa
Perjantai 06.11. klo 18:30

Kärpät pelaa Euro Hockey Tourin lomassa toisenkin rästiottelun, jossa alkukauden joka rintamalla tuskaillut SaiPa saapuu vieraisille Raksilaan. Myöskään nimekäs kärppälauma ei ole ollut sekavan alkukauden aikana aivan parhaimmillaan. Perjantaina nähdään, toimiko viikolla pelattu HPK-ottelu hyvänä valmistautumisena SaiPaa vastaan.

Maajoukkueen mukana olevien pelureitten lisäksi Kärpiltä on puuttunut riveistä Shaun Heshka sekä Libor Sulak. Niinpä Kärpissä nähtiin keskiviikkona liigadebytantteja, kun Samu Koskenkorva ja Arttu Hyry olivat ensimmäistä kertaa edustuksen riveissä tositoimissa. Kärpät ei ottelussa varsinaisesti häikäissyt, mutta teki lopulta tarvittavan ja samalla Jesse Puljujärvi katkaisi kuivan kautensa.

SaiPan tekemistä olen ruotinut tätä ennenkin, enkä ole silittänyt Tero Lehterän suojatteja myötäkarvaan. Kerhoa vastaan joukkue otti pitkästä aikaa voiton. Lappeenrantalaisten viisikkopeliin oli tullut tarvittavaa tiukkuutta ja peliote oli muutenkin aktiivinen. Ote ei kestänyt aivan täyttä 60 minuuttia, mutta SaiPa kesti jatkoajalle ja oli voittolaukauskilpailussa parempi. Erityisesti Lehterän olisi teroitettava pelaajilleen, että jäähyboksista otteluita on hankala voittaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärppien voittajakertoimet on painettu ansaitusti alas. Katse suuntautuu maalintekijävetoihin, joissa Jussi Jokisen kerroin tuntuu olevan kohollaan. Hyvässä vireessä jatkava konkari tekee illasta toiseen töitä uutterasti toisessa tulosketjussa ja heikkoa SaiPaa vastaan maalikaan ei saa järkyttää. Vetosuositus on Jussi Jokinen tekee maalin kertoimella 3,00.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO