Liiga
Kärpät – HPK
Keskiviikko 04.11. klo 18:30

Maajoukkueturnauksesta huolimatta Kärpät pelaa tällä viikolla kaksi kotiottelua, jotta saa paikattua koronakaranteenin takia pelaamatta jääneet ottelut. Keskiviikkona kylään saapuu HPK, jonka alkukausi ei ole ollut helppo ja joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon alemmissa sedimenteissä.

Kärpillä maajoukkueen mukana on päävalmentaja Mikko Manner, joten joukkuetta johtaa sillä välin Lauri Mikkola. Pelaajista Leijonien mukana Otto Karvinen, mutta Mikko Niemelä joutui jäämään sivuun henkilökohtaisten syiden vuoksi. Lisäksi Radek Koblížek on Tshekin joukkueessa. Viime viikonloppuna oululaiset kävivät länsirannikon turneella, josta tuliaisina oli niukka tappio Lukolle ja niukka voitto Ässistä. Ässä -pelissä Kärppien peli kulki mallikkaasti ja tämä lupaa hyvää jatkoa ajatellen.

Kerholta Leijonien matkassa ovat Jere Innala sekä Elmeri Eronen. Joukkueeseen liittyneet Emil Larmi ja Kristian Vesalainen ovat nostaneet epätasaisen ryhmän perustasoa, mutta kovinkaan mittavia poissaoloja kärkipelaajista ei Kerho kestä. Lauantaina Lappeenrannassa joukkue taisteli sitkeästi SaiPan vieraana, mutta joutui tyytymään yhteen pisteeseen tasaisen ottelun jälkeen.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärppien laajempi rosteri kestää maajoukkue-poissaolot paremmin ja perustasossa ollaan muutenkin sen verran edellä, että pelieurot menevät kotivoittoon – kahden maalin voitolla tulee lunastus: vetosuositus on Tasoitusveto, Kärpät -1.5 kertoimella 1,91.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO