Liiga
JYP – Kärpät
Tiistai 24.11. klo 18:30

Liigaviikon ensimmäinen vedonlyöntinosto otetaan JYPin ja Kärppien välisestä koitoksesta. Kummankaan joukkueen alkukausi ei ole ollut mitään ruusuilla tanssimista: JYP on jäänyt tähän asti ynnämuut -osastoon ja Kärpät tekee töitä saadakseen pelinsä loksahtamaan kohdalleen. Kärpät tuo tähän peliin vanhan tutun syömähampaansa Juhamatti Aaltosen, joka väsäsi joukkueen kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

JYP kärsi viikonloppuna tappiot sarjan kärjessä viilettäville Ilvekselle ja Lukolle. Ilvestä vastaan joukkue oli yritteliäs ja näytti pitkään, että veisi Hakametsästä mukanaan pisteitä. Lukkoa vastaan pyristellessä bensa tuntui loppuvan kesken, eikä yritys riittänyt loppuun asti. Tällä hetkellä joukkueen hyökkäys toimii puolustusta paremmin. Nuori Brad Lambert alkaa päästä elementtiinsä ja Ilvestä vastaan nuorukainen esitti paikoitellen loistavia otteita.

Kärpät siis valmistautuu edessä siintävään NHL-lainojen poistumiseen ja hankki vanhan luottosoturin riveihinsä. Viime viikolla varotoimenpiteenä oululaiset pelasivat vain yhden ottelun, jossa Ässät kaatui vaivoin jatkoajalla. Cody Kunyk oli voiton takuumies kahdella maalillaan. Ei Kärppien peli edelleenkään täysin vakuuta ja Mikko Mannerilla on apulaisineen täysi työ löytää joukkueen tekemiseen joku juoni.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpät on ottelussa suosikki, mutta kertoimien valossa tähän on naputeltava vastapeliä – pelin on parannuttava, jotta nämä asetelmat voisi jotenkin allekirjoittaa. Otetaan tasoituksella isäntiä niin, että yhden pisteen ottaminenkin riittää vetovoittoon: suosituksena on Tasoitusveto, JYP +0.5 kertoimella 2,45.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO