Jokereilla taas isoja muutoksia – kolme hyökkääjää takaisin, Eeli Tolvanen sivuun

© Kuva: Juha Tamminen

Jokerit tiedotti nettisivuillaan taas uusista tuulista kokoonpanosta. Antti Pihlström, Veli-Matti Savinainen ja Jordan Schroeder ovat takaisin kehissä keskiviikkona kiinalaista Kunlun Red Staria vastaan.

Maanantain 1-3-tappiopelin jälkeen sivuun jäävät Eeli Tolvanen, Henri Ikonen ja Aleksi Halme. Kokoonpanon ulkopuolella ovat edelleen myös puolustajat Niklas Friman, Tommi Kivistö ja David Sklenicka sekä hyökkääjistä Julius Junttila.

Myös Jokerien valmennuksessa on tapahtunut taas muutoksia. Tämän illan ottelussa päävalmentajana toimii Pekka Kangasalusta (arkistokuvassa). Valmentajina komppaavat Ari-Pekka Pajuluoma ja Tomi Mäki.

Jokerit ja Kunlun Red Star ovat kohdanneet kahdeksan kertaa, ja voitot ovat helsinkiläisille peräti 7-1. Jokerit läntisessä konferenssissa vasta yhdeksäntenä, mutta se on pelannut selvästi vähemmän kuin muut joukkueet.