Jokereiden pelaajisto näyttää jälleen lähes ”normaalilta” – penkin takana kuitenkin uusi päävalmentaja

© Kuva: Juha Tamminen

Jokerit kohtaa maanantai-iltana kotonaan Traktor Tsheljabinskin ja joukkueen kokoonpano alkaa hiljalleen muistuttaa ”normaalia” viime viikkojen koronvirustartunnoista johtuneiden karanteenien jälkeen.

Karanteenista joukkueen riveihin vapautuvat Brian O’Neill, Peter Regin, Henrik Haapala, Nicklas Jensen, Aleksi Halme, Konsta Hirvonen, Jonathan Pudas, Alex Grant ja Janis Kalnins. Lisäksi viime viikolla ryhmään lainalle tulleen puolustaja Joonas Järvisen koeaika jatkuu vielä maanantaina, sekä keskiviikona pelattavan Kunlun Red Star-ottelun ajan.

Sivussa ovat hyökkääjät Jordan Schroeder, Veli-Matti Savinainen, Antti Pihlström ja Julius Junttila sekä puolustajat Niklas Friman, David Sklenicka ja Tommi Kivistö.

Helsinkiläisten valmennusryhmä on sen sijaan edelleen normaalista poikkeva, sillä päävalmentajana ottelussa toimii joukkueen apuvalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma apunaan edellisessä pelissä vastuuvalmentajana toiminut Jokereiden U20-joukkueen päävalmentaja Tero Määttä ja kehitysvalmentaja Tomi Mäki.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu (A) – 21 Brian O’Neill (A) – 20 Eeli Tolvanen
25 Henrik Haapala – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen
72 Aleksi Halme – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
48 Henri Ikonen – 80 Saku Mäenalanen – 12 Marko Anttila (C)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 64 Jonathan Pudas
50 Viktor Lööv – 36 Jakub Krejčík
7 Joonas Järvinen – 51 Alex Grant

39 Anders Lindbäck (98 Janis Kalnins)