Joel Kivirannan tähti vasta nousemassa NHL:ssä? Dallas-pomo avaa tulevaa roolia

© Kuva: Getty Images

24-vuotias suomalaishyökkääjä Joel Kiviranta nousi sensaatioksi viime kauden NHL-pudotuspeleissä. Rotaatiopelaaja nousi Dallas Starsin sankariksi seitsemännessä ottelussa Colorado Avalanchea vastaan, kun hän tykitti hattutempullaan joukkueensa jatkoon.

Viime kauden Kiviranta pelasi pääosin AHL:ssä. Ensi kaudeksi hänen vastuunsa on nousemassa NHL:n puolella ja hänen odotetaan aloittavan ensi kauden Dallasin miehistössä.

NHL.comin haastattelussa Dallasin apulais-GM Scott White kommentoi Kivirannan roolia tulevaisuudessa.

– Näen hänet kolmen kärkiketjun jätkänä, joka voi tappaa jäähyjä ja ehkä tehdä tulosta ylivoimalla hetkittäin. Hän sopii siihen, miten tykkäämme pelata. Hän ei ole isokokoinen, mutta hän on hyvä jätkä ja häntä vastaan on vaikea pelata. Se sopii meidän ryhmämme ytimeen, White kertoo.


PÄIVÄN VIHJE: PELICANS – LUKKO

Pärjääkö Pelicans kärkimatsissa ilman Liigan parasta hyökkääjää?