Jaromir Jagr muutti mielensä: Löi pöytään huiman väitteen Aleksandr Ovetshkinista!

© Kuva: Getty Images

Vielä kuusi vuotta sitten NHL-legenda Jaromir Jagr oli varma, ettei Washington Capitalsin supertähti Aleksandr Ovetshkin kerkeä syrjäyttää Wayne Gretzkyä NHL:n kaikkien aikojen maalipörssin kärkipaikalta.

Nyt Jagr kuitenkin myöntää muuttaneen kantansa.

– Aleksandr on muuttunut, ja kehittynyt entisestään. Hän nykyään jopa tehokkaampi pelaaja, kuin aiemmin. Hän tekee töitä paljon kovempaan. Hän pystyy rikkomaan Gretzkyn ennätyksen, jos hän pysyy terveenä ja tekee töitä yhtä kovaa kuin nyt, Jagr kertoi NHL.comin haastattelussa.

Ovetshkin on tällä hetkellä 186 maalin päässä Gretzkyn 894 maalin rajapyykistä. Capitalsin 35-vuotias venäläistähti on NHL:n maalipörssin kahdeksannella sijalla.