Huippuvahvistus! Pelicans nappasi riveihinsä suomalaisen NHL-puolustajan – ”Olen treenannut kovaa”

© Kuva: Getty Images

Pelicans saa riveihinsä kovan vahvistuksen, kun hiljattain NHL-sopimuksen Dallas Starsin kanssa tehnyt puolustaja Julius Honka saapuu lahtelaisryhmään toistaiseksi voimassa olevalla lainadiilillä.

24-vuotias Honka liittyy Pelicansin harjoitusvahvuuteen keskiviikkona.

– Olen treenannut kovaa ja olen todella innoissani sekä kiitollinen, että pääsen pelaamaan. Olen seurannut tarkasti Pelicansin otteita ja joukkue pelaa viihdyttävää taitokiekkoa, minkä uskon soveltuvan mainiosti omaan pelityyliini. Paljon olen kuullut hyvää ja hienoa päästä osaksi tätä joukkuetta, toteaa Honka seuran tiedotteessa.

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä on tuoreesta vahvistuksestaa innoissaan.

– Erittäin hyvä pelaaja, jonka isot vahvuudet ovat hyökkäyspelissä. Luistelutaito ja kiekollinen osaaminen ovat NHL-tasolla. Honka on myös tosissaan oman uransa kanssa ja hänellä on kova halu kehittyä kokonaisvaltaiseksi NHL-pelaajaksi. Siinä pyrimme häntä auttamaan, Niemelä kuvailee.

Viime kaudella Liigassa JYPin riveissä kiekkoillut Honka on pelannut urallaan Stars-paidassa 87 NHL-ottelua tehoin 2+11=13.