Hirmuvahvistus! NHL:n siirtohuhuissa pyörinyt suomalaispakki lainasopimuksella Liigaan

© Kuva: Getty Images

Lappeenrannan SaiPa on saanut pakistoonsa melkoisen vahvistuksen. Boston Bruinsin organisaatiossa pelaava Urho Vaakanainen siirtyy joukkueeseen lainasopimuksella. Sopimuksen pituus riippuu NHL-leiritysten alkamisajankohdasta.

21-vuotias Vaakanainen pelasi viime kaudella viisi NHL-ottelua kiikaritehoilla. AHL:n puolella otteluita kertyi 54 kappaletta tehoin 5+9=14. Aivotärähdys jarrutti viime kauden NHL-läpimurtoa.

– Meillä on puolustuksessa loukkaantumisia ja Bruins haluaa Vaakanaiselle pelejä ennen NHL:n alkua. Uke halusi tulla meille, joten mielellämme autamme häntä saamaan pelituntumaa ja samalla hän auttaa meitä, kommentoi SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen.

Vaakanainen on pyörinyt viime aikoina siirtohuhuissa NHL:ssä. Boston etsii vahvistusta pakistoonsa ja suomalaisnuorukainen voisi olla yksi muualle liikkuvista palasista.