Henrik Lundqvist paljasti: Palaa New York Rangersiin!

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsiin syksyllä siirtynyt ruotsalaislegenda Henrik Lundqvist on varmistanut Göteborgs-Postenille, että hän siirtyy uransa päätyttyä entisen seuransa New York Rangersin toimistopuolella oleviin johtotehtäviin.

– Se on uusi luku uralleni, kun pääsen testaamaan siellä itseäni. Olen koko lopun elämäni osa New York Rangersia – tavalla tai toisella. Olemme olleet Rangersin kanssa hyvin avoimia tämän aiheen suhteen, Lundqvist kertoi GP:lle.

38-vuotiaan maalivahtilegendan tuleva rooli Rangersin organisaatiossa ei ole vielä selvillä.

– En vielä tiedä onko tuleva roolini pieni, tai sitten jotain enemmän. Se selviää ajan myötä. Se ei ole ajankohtainen asia vielä. Ajattelen niin, että tulen aina olemaan ”yhteydessä” Rangersiin, sillä tunnen sieltä useita ihmisiä, omistajasta lähtien, Lundqvist kertoo.


PPÄIVÄN VIHJE: DETROIT RED WINGS – COLUMBUS BLUE JACKETS

NHL Prime Time: Nappaako Columbus kauden avausvoittonsa heikon Detroitin kustannuksella?