Florida Panthersiin kaupattu Markus Nutivaara avaa siirtoaan – sai Jarmo Kekäläiseltä perisuomalaisen puhelun

© Kuva: Getty Images

NHL-puolustaja Markus Nutivaara jatkaa uraansa ensi kaudella Florida Panthersin riveissä, johon neljä kautta Columbus Blue Jacketsia edustanut 26-vuotias kaupattiin lokakuun alussa.

Suomalainen jäi viime kaudella pieneen rooliin Columbuksessa saaden vyölleen vain 37 runkosarjapeliä sekä kaksi pudotuspelikamppailua. Pienentyneen vastuun myötä Columbuksen vara-GM:n paikalta Floridan GM:ksi palkattu Bill Zito nappasi miehen mukanaan Panthersiin. Toiseen suuntaan kaupassa siirtyi hyökkääjä Cliff Pu.

Nutivaara avaa Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläiseltä treidiin liittyen saamaansa puhelua  NHLWAM Tonight -ohjelmassa.

– Mun mielestä se oli hyvähenkinen puhelu. Nopea, suomalaisittain hyvä puhelu. Ei paljoa puhuttu, käytiin asiat läpi. Molemmat tiesi tilanteen ja mulle jäi ainakin hyvä maku siitä, Nutivaara muistelee.

Oululainen kertoo viestitelleensä uusista pelikavereistaan ainakin kapteeni Aleksander Barkovin sekä tähtimaalivahti Sergei Bobrovskin kanssa. Siirto Panthersiin tuli Nutivaaran mielestä parhaaseen mahdolliseen saumaan.

– Haikeat fiilikset tuli kun sain soiton Jarmolta. Tietenkin sitä haluaa aina pelata. Tiesin että tarvitsen jotain uusia tuulia ja muutosta ja nyt se tuli parhaalla tavalla kuin voi vain olla. Siellä on tuttu GM joka tykkää musta ja pari tuttua joukkuekaveria. Kaikin puolin hyvä juttu, Nutivaara iloitsee.

Nutivaaran haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.