Buffalo Sabres julkaisi mielenkiintoisen videon – näin seura sai houkuteltua supertähti Taylor Hallin riveihinsä

© Kuva: Getty Images

NHL:n heikoimpiin seuroihin lukeutuva Buffalo Sabres yllätti kaikki nappaamalla vapaiden markkinoiden halutuimman hyökkääjän Taylor Hallin riveihinsä vuoden ja kahdeksan miljoonan dollarin sopimuksella.

Seura on nyt julkaissut mielenkiintoisen videon, jossa avataan osapuolten välisten sopimusneuvottelujen etenemistä. Sabresin julkaisemassa videossa käydyssä Hallin, tämän agentin sekä Buffalon seurajohdon välisessä videopuhelussa oli mukana myös pelaajaa jo Edmonton Oilersissa valmentanut nykyinen Sabres-päävalmentaja Ralph Krueger.

– On olemassa vain kaksi valmentamaani pelaajaa, joiden taitotaso on maailman ehdotonta eliittiä, Jack Eichel ja sinä. Olisi ilmiömäistä nähdä teidät kaksi yhdessä. Joukkue on lähempänä menestystä kuin ulospäin näyttää. Meiltä puuttuu vain yksi tärkeä osa – se olisit sinä, Krueger kehuu Hallia sekä tuon jälkeen myös Buffaloa kaupunkina.

Voit katsoa videon kokonaisuudessaan alta löytyvältä videolta tai täältä.