Aleksandr Radulov nimesi NHL:n parhaan pelaajan: ”Jos tähän vastaa objektiivisesti, niin…”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin tähtihyökkääjä Aleksandr Radulov on kertonut oman valintansa NHL:n parhaaksi pelaajaksi.

Venäläistaituri tietää, että NHL:n ylivoimainen kärki on hyvin tasainen, mutta yksi erityinen nimi nousee ylitse muiden.

– Omasta mielestäni se on Nathan MacKinnon Coloradosta. Jos puhumme ”omistamme”, niin heitä on todella monta. Meillä on mahtavat Aleksandr Ovetshkin ja Jevgeni Malkin. He ovat voittaneet kaiken. Meillä on paljon nuorempia pelaajia kuten Panarin, Kutsherov ja Vasilevski. Myös Tarasenko kuuluu tähän kastiin. Kaikki heistä ovat vielä kehittyvässä iässä. Denis Gurianovilla on mahdollisuus olla seuraava suuri pelaaja Dallasissa. Meillä on hyviä nuoria pelaajia, Radulov kertoi venäläisen Radio Shansonin haastattelussa.

– Jos tähän kysymykseen vastataan kuitenkin objektiivisesti, niin ei ole väliä oletko kanadalainen tai venäläinen, se jätkä Coloradosta, joka pelaa numerolla 29, on silti NHL:n numero yksi, Radulov jatkoi.