Agentit ovat puhuneet: nämä NHL-seurat ovat vahvistuneet eniten sarjatauon aikana

© Kuva: Getty Images

Urheilumedia The Athletic on haastatellut useita NHL:n pelaaja-agentteja ja kysynyt heiltä mielipidettä useisiin mielenkiintoisiin aiheisiin. Yksi selvitetyistä asioista oli, mikä joukkue on vahvistunut eniten sarjatauon aikana.

Äänestyksen selvä ykkönen oli Montreal Canadiens viidellä äänellä. Perinteikäs kanadalaisseura vahvisti hyökkäystään Tyler Toffolilla ja Josh Andersonilla. Kakkosvahdiksi puolestaan on hankittu kokenut Jake Allen.

– Montreal täytti ne aukot, jotka heidän täytyi täyttää. He tekivät ainakin yhden, kenties kaksi, lisäystä kahteen ensimmäiseen ketjuunsa, eräs agentti kommentoi.

Toiseksi eniten ääniä saivat Ottawa Senators ja Colorado Avalanche. Ottawa on napannut siirtomarkkinoilta maalivahti Matt Murrayn sekä hyökkääjät Jevgeni Dadonovin ja Alex Galchenyukin. Colorado puolestaan on vahvistunut Brandon Saadilla ja Devon Toewsilla.

Eniten vahvistuneet NHL-seurat:

 1. Montreal Canadiens (5)
 2. Ottawa Senators (3)
 3. Colorado Avalanche (3)
 4. Toronto Maple Leafs (2)
 5. Washington Capitals (1)
 6. New Jersey Devils (1)
 7. Edmonton Oilers (1)
 8. New York Rangers (1)
 9. Carolina Hurricanes (1)
 10. Calgary Flames (1)
 11. Florida Panthers (1)