Voisiko Mikko Rantanen tulla lainalle Liigaan? IL: NHL-tähti kommentoi asiaa: ”Jos niin kävisi, että Euroopassa tänä syksynä pelaisin, niin…”

© Kuva: Getty Images

Liigassa pelaa tällä hetkellä lainalla useita NHL-sopimuksen alaisia pelaajia.

Seuraavan NHL-kauden alkamisesta ei ole vielä minkäänlaista varmuutta, mutta nykyisten suunnitelmien mukaan kausi oli tarkoitus käynnistää tammikuussa.

Tässä vaiheessa monet NHL-pelaajat saattavatkin lähteä vielä hakemaan peliaikaa Euroopasta, mutta kiinnostaisiko tällainen esimerkiksi Mikko Rantasta?

– Tähän vaikuttaa niin moni asia. Ensin pitäisi olla itsellä halu pelata Suomessa, tuskin seura soittaa ja käskee mennä pelaamaan Eurooppaan. Jos omaa halua löytyy, niin sitten pitää tietenkin jutella lupa-asiat Coloradon kanssa kuntoon. Jos NHL-seura sanoo ei, niin se on sitten ei.

– Vakuutusasiat pitäisi sen jälkeen ensimmäisenä sopia. En ole tätä asiaa isommin miettinyt, vaikka olisihan se kiva Suomessa pelata. Jos niin kävisi, että Euroopassa tänä syksynä pelaisin, niin sitten se on (Turun) Palloseura. Ei ole muita vaihtoehtoja, Rantanen kommentoi Iltalehden haastattelussa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.