Tulikuuma liigahyökkääjä paljastaa: tästä syystä hän siirtyi Tapparaan: ”Auttaa minua saavuttamaan unelmani”

© Kuva: Juha Tamminen

Jiri Smejkal on ollut Liigan alkukauden parhaimpia hyökkääjiä.

23-vuotias tshekkihyökkääjä on loistanut Tapparan riveissä ottelusta toiseen, joten alku on ollut juuri sellainen, mitä mies on toivonutkin. Smejkal tähtää nimittäin tulevaisuudessa NHL-jäille.

– Olisin voinut pysyä Tshekissä, mutta tulin tänne, koska uskoin, että tulen täällä paremmaksi pelaajaksi ja nousen seuraavalle tasolle. Tähtäimeni on yhä NHL:ssä, ja Suomen liigaa voi verrata siihen, koska täällä pelataan nopeaa peliä. Tiesin, että tänne tulo auttaisi minua saavuttamaan unelmani. Tiedän, että se tulee olemaan vaikeaa, mutta kun teen paljon töitä, se auttaa minua seuraavalle tasolle, Smejkal kommentoi Liigan haastattelussa.

Tällä hetkellä ei olisi myöskään mikään ihme, mikäli tulikuuma hyökkääjä saisi kutsun maajoukkueeseen. Ensimmäinen EHT-turnaus pelataan tuttuun tapaan Helsingissä.

– En ajattele sitä nyt. Paikka Karjala-turnauksessakin olisi mahtava, mutta nyt keskityn tämän viikon kahteen peliin. Erityisesti Ilves-pelistä tulee kova ja haluamme voittaa sen. Jos paikka maajoukkueessa tulee, niin hyvä, mutta en ajattele sitä vielä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.